Felhívás a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz Monitoring Bizottságában való részvételre pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Felhívás a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz Monitoring Bizottságában való részvételre

2023. október 17. 

A kormánytól, állami szervektől és politikai pártoktól független civil szervezetek 2023. március 14. és 2023. március 29. között jelentkezhetnek a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz Monitoring Bizottságában való részvételre. A vonatkozó felhívás célja a társadalmi szervezetek bevonása a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program Plusz Monitoring Bizottság munkájába a Program hatékony végrehajtásának nyomon követése érdekében. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Tájékoztató az Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása című intézkedés (VP ÖKO TK2018) kötelezettségvállalási időszakának meghosszabbítására irányuló kérelem benyújtásáról, valamint a hosszabbítási kérelem visszavonásáró Online tájékoztató sorozat az Egységes Kérelemről és az új Közös Agrárpolitikáról erdészeti szakirányítók és szaktanácsadók számára »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!