Pályázat azbesztmentesítés céljából pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat azbesztmentesítés céljából

2022. június 30. 

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. pályázati felhívása lakossági ügyfelei számára, az azbeszthulladék begyűjtésére, szállítására és ártalmatlanításra történő átadásra. A pályázaton részt vehet, aki az alábbi feltételek mindegyikének megfelel: - Természetes személy, aki - rendelkezik hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj számlával, ezáltal Vevő (fizető) azonosítóval is rendelkezik a pályázatban érintett ingatlan vonatkozásában; - a hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV törvény (továbbiakban Ht.) 91. § (2); alapján rezsicsökkentésre jogosult; - akinek a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj számlák vonatkozásában lejárt díjhátraléka nem áll fenn az NHKV Zrt. felé. - Valamint a Ht. 91. § (3) bekezdése és a 91/A. § (3a) értelmében természetes személyekkel egy tekintet alá eső, rezsicsökkentésre jogosultak, akik megfelelnek a fenti 1. és 3. pontokban rögzítetteknek. A támogatás egyszeri, nem pénzbeli támogatás és a pályázati dokumentáció alapján megállapított mennyiségű azbeszthulladék begyűjtésére, szállítására és ártalmatlanításra történő átadásra vonatkozik. A támogatáshoz a pályázónak nem kell önerőt biztosítania. Az ingatlanonként elszállítható maximális mennyiség 300 m2 azbeszthulladék. A benyújtott pályázat kizárólag HAK 17 06 05* típusú azbeszthulladék elszállítására, ártalmatlanításra történő átadásra vonatkozik, melyek jellemzően, de nem kizárólag az alábbi helyeken használatosak: - tető, - kerítés, - homlokzatburkolás, - válaszfalak, - régi gáztűzhelyekben a sütő környékén (azbesztlapok), - épületen belüli ivóvíz vagy szennyvíz csövek, bekötővezetékek. Az alábbi dokumentumok szükségesek a pályázat benyújtásához: - fotódokumentáció az elszállítandó azbeszthulladékról az alábbiak szerint - 2 db: 1 db közeli és 1 db távoli fotó; - minőség: színes, jól kivehető, egyértelmű, az azbeszthulladékot jól szemléltető; - file formátum: bármilyen képformátum (pl. jpg/jpeg, png) megfelel, max 5 MB méret korlátig/fotó. - kitöltött és aláírt kötelező nyilatkozatok (minimum 1 db); - kitöltött és aláírt nyilatkozat tulajdonjogról (1 db) aláírt; - opcionális - kitöltött és aláírt Meghatalmazás; - opcionális - kitöltött és aláírt Gondnoki nyilatkozat; - legutolsó elszámolási időszakra vonatkozó hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjfizetési számla minden oldala, melyet kézhez kapott a pályázatban érintett ingatlan vonatkozásában.  További információk a pályázatfigyelőn tovább » 

« Szervezetfejlesztési pályázat nonprofit szervezeteknek, alapítványoknak, egyesületeknek A legjobb sikerdíjas pályázatíró kiválasztása - PalyazatMenedzser.hu »Ajánljuk még ...Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!