Pályázat energiaközösségek kialakítását és működését támogató mintaprojektek megvalósítására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat energiaközösségek kialakítását és működését támogató mintaprojektek megvalósítására

2022. július 16. 

Magyarországon székhellyel vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező jogi személyek nyújthatnak be pályázatot energiaközösségek kialakítását és működését támogató mintaprojekt megvalósításának támogatására. A pályázat célja, hogy működőképes és követhető mintaprojektek valósuljanak meg, amelyek intézményi és működési tapasztalataik alapján mások számára is példaként szolgálhatnak, és egyúttal feltárják az energiaközösségek, az aggregálás és az aktív felhasználói magatartásban rejlő lehetőségek kiaknázása előtt álló nehézségeket, korlátokat, valamint javaslatot tesznek a szükséges szabályozási környezet kialakítására. A támogatás összege 100 millió - 1 milliárd Ft. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Pályázat civil szervezeteknek gyermekek étkeztetésének támogatására Az Év Kertmentő Csapata 2020 – Pályázat középiskolás csapatoknak »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!