Pályázat nem nemzeti, európai filmek forgalmazásának támogatására 2022 pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat nem nemzeti, európai filmek forgalmazásának támogatására 2022

2022. február 24. 

Pályázati felhívás nem nemzeti, európai filmek forgalmazásának támogatására, az európai kulturális és nyelvi sokszínűség és örökség megőrzése, fejlesztése és előmozdítása valamint a kulturális és kreatív ágazatok, különösen az audiovizuális ágazat versenyképességének és gazdasági potenciáljának növelése érdekében. A pályázat célja a filmek terjesztésének, promóciójának, online és színházi forgalmazásának fokozása az Unión belüli és nemzetközi szinten az új digitális környezetben, többek között innovatív üzleti modellek révén. Pályázatot kizárólag önállóan lehet benyújtani, konzorciumi formában nem. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 36 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összegének felső határa nincs meghatározva.  A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat minősítéssel nem rendelkező szabadtéri színházak 2022. évi szakmai program megvalósításának és működésének támogatására Európai uniós pályázat a társadalmilag kiemelkedő hatású, Horizont programban nyertes projektek díjazására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!