Pályázat nemzetiségi kulturális kezdeményezések 2022. évi támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat nemzetiségi kulturális kezdeményezések 2022. évi támogatására

2022. augusztus 9. 

Pályázati felhívás a bolgár, a görög, a horvát, a lengyel, a német, az örmény, a román, a ruszin, a szerb, a szlovák, a szlovén és az ukrán nemzetiségek számára, kulturális kezdeményezéseinek 2022. évi költségvetési támogatására. A pályázati kiírás célja a kiírás körébe tartozó nemzetiségek kulturális hagyományainak, tárgyi és szellemi kulturális kincsei megőrzésének, értékhordozó tevékenységeinek, a teremtésvédelem érdekében végzett tevékenységeinek támogatása, valamint a közművelődési feltételeinek javítása érdekében a nemzetiségi közösség egészét, vagy jelentős részét érintő, a nyelvi és kulturális identitás szempontjából meghatározó, kulturális és tudományos kezdeményezések támogatása. A támogatás összege 200.000 - 1.500.000 Ft. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Pályázat közép-európai témákat feldolgozó, ismeretterjesztő, szórakoztatóan informatív, eredeti műsortervek beküldésére Süvegemen nemzetiszín rózsa – Kárpát-medencei gyermekrajzpályázat »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!