Pályázat női vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó civil szervezeteknek, hálózatépítési tevékenységek támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat női vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó civil szervezeteknek, hálózatépítési tevékenységek támogatására

2022. augusztus 18. 

Pályázati felhívás női vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó nonprofit szervezetek számára, hálózatépítési tevékenységeik támogatására. A pályázat célja a nők gazdasági biztonságának megerősítése a női kereskedelmi kamarák és üzleti szövetségek támogatása révén. A pályázat keretében olyan kamarákkal és üzleti szövetségekkel is lehet partnerséget kötni, amelyek nem kizárólag a női tagok támogatására összpontosítanak, hanem érdekérvényesítő tevékenységet folytatnak a női vállalkozók és az üzleti életben tevékenykedő nők, valamint a tagok által azonosított problémák megoldása érdekében. A támogatás összege legfeljebb 1,175,308 USD. A pályázati kiírás nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Pályázat egyházi közösségi terek fejlesztésének támogatására 2019 Pályázat 2022. évi lakossági víz- és csatornaszolgáltatás támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!