Pályázatfigyelő: Fenntartható gazdálkodásra ösztönzik a gazdálkodókat pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázatfigyelő: Fenntartható gazdálkodásra ösztönzik a gazdálkodókat

2022. június 23. 

Jövő januártól jelentős pályázati keret segíti az áttérést az ökológiai gazdálkodásra. A termelőknek megéri váltani a jövedelmezőbb és fenntartható, vegyszermentes termelésre. Amellett, hogy hazánk és az Európai Unió is kiemelten támogatja a fenntarthatóbb gazdálkodási formát, a kereslet is lendületesen nő az egészségesebb élelmiszerekre. A pályázati hírek kivonata csak előfizetés és az előfizetői fiókba belépés után […] Tízből kilenc pályázatíró a palyazatmenedzser.hu pályázatfigyelő portált ajánlja. tovább » 

« Pályázatfigyelő: Tájékoztató a ,,GINOP-1.2.8-20 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című felhívás beadási lehetőségének átmeneti szüneteltetéséről. Pályázatfigyelő: Módosult a ,,GINOP-3.1.3-15 IKT startup cégek nemzetközi piacra lépését segítő szakértői, mentori hálózat kialakítása című felhívás »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!