PalyazatMenedzser.hu: Hogyan segítik az uniós kutatási és innovációs program projektjeit a Horizon Results Booster szolgáltatások? pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

PalyazatMenedzser.hu: Hogyan segítik az uniós kutatási és innovációs program projektjeit a Horizon Results Booster szolgáltatások?

2023. november 20. 

Amint arra már korábban felhívtuk a figyelmet, az Európai Bizottság október elején információs nap keretében mutatta be a Horizon Results Booster szolgáltatásait. A pályázati hírek kivonata csak előfizetés és az előfizetői fiókba belépés után tölthető le PDF-ben. A pályázati hírek részleteinek megtekintéséhez pályázatfigyelő hírleveleinkre történő előfizetés szükséges. Előfizetőink hozzáférnek az őket érdeklő pályázati lehetőségekhez, és […] Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« PalyazatMenedzser.hu: 200 milliárd forintot is meghaladta az érdeklődés a precíziós mezőgazdasági pályázati felhívásra PalyazatMenedzser.hu: Lakossági napelemes pályázat 3-11 milliós támogatással: ömlenek a fontos módosító javaslatok »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!