PalyazatMenedzser.hu: Rajzpályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

PalyazatMenedzser.hu: Rajzpályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

2023. december 3. 

A tavalyi nagy sikerű rajzpályázatot követően a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programjának munkatársai idén nyáron is várják az alkotni vágyó fiatalok pályaműveit. Az aktuális pályázat a nagyszülőktől eltanulható, élelmiszerpazarlást mérséklő praktikákat, a generációkon átívelő jó háztartási gyakorlatokat helyezi a középpontba. Az általános iskolások és gimnazisták alkotásainak beküldési határideje július 25. A legkiemelkedőbb pályaművek készítői értékes díjakban részesülnek, alkotásaikkal pedig egy utcatárlaton a nagyközönségnek is bemutatkozhatnak. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« PalyazatMenedzser.hu: A 2020/2021. tanévre meghirdetett Új Nemzeti Kiválósági Program keretében a fogadó felsőoktatási intézmények részére kibocsátott támogatói okiratok módosításáról PalyazatMenedzser.hu: Több mint 6 milliárd forint rendkívüli támogatást kaptak a baromfi- és sertéskoca tartók »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!