PalyazatMenedzser.hu: Zúgolódik a napelemes szakma a friss kormánydöntések után, nagy bajról beszélnek az iparágban pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

PalyazatMenedzser.hu: Zúgolódik a napelemes szakma a friss kormánydöntések után, nagy bajról beszélnek az iparágban

2023. november 22. 

Az őszre tolt hálózati csatlakozási lehetőség miatt idén valószínűleg egyetlen új lakossági napelemes beruházás sem fog megvalósulni visszatáplálási lehetőséggel, miközben már most nagy bajt emlegetnek a napelem telepítő szakmában, mert kezdenek elfogyni a munkák és a lakossági napelemes pályázat körül is vannak a gondok - rajzolódik ki az Index körképéből. A napelemes hálózati csatlakozások kérdése, illetve az áramvásárlási szerződések témája is szóba kerül a Portfolio április 18-i Vállalati Energiabeszerzés című konferenciáján, amelynek részletei itt érhetők el, jelentkezni pedig itt lehet. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« PalyazatMenedzser.hu: 34/2022. (IV. 27.) számú Kincstár Közlemény PalyazatMenedzser.hu: Módosult a ,,KKV szektor hatékonyságának növelése pénzügyi ismeretek fejlesztése, vállalkozói mentorálás biztosítása révén című (GINOP-1.1.2-VEKOP-17 kódszámú) felhívás »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!