Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem és az UBM Feed Zrt. pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem és az UBM Feed Zrt.

2023. június 9. 

Kutatási, oktatási, valamint a közös pályázati lehetőségek feltérképezésére irányuló, 5 éves stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) és az UBM Feed Zrt. (UBM). Az Európa egyik legnagyobb agrárfókuszú, multidiszciplináris képzési és kutatási intézményének számító egyetem, és a Magyarország piacvezető takarmánygyártó és szójadara értékesítő, valamint hazánk egyik meghatározó gabonakereskedő cégcsoportjához tartozó UBM Feed Zrt. között létrejött megállapodást az UBM szerdán és csütörtökön zajló, siófoki nemzetközi szakmai konferenciáján írták alá a felek. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Szellemitulajdon-védelem költséghatékonyan (2023. május 30.) Módosult ,,A könyvtári intézményrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései című (EFOP-4.1.8-16 kódszámú) felhívás »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!