Térítésmentes segítség a lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési pályázattal kapcsolatban pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Térítésmentes segítség a lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési pályázattal kapcsolatban

2021. december 7. 

A Széchenyi Programiroda térítésmentes segítséget nyújt a lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési pályázattal kapcsolatban. December 6-tól több mint 200 milliárd forintos keretösszegű napelemes és fűtéskorszerűsítési uniós pályázat nyílt meg a lakosság számára. Az RRF-6.2.1-21-1 ,,Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva című pályázat keretében 100%-ban vissza nem térítendő támogatás érhető el, 4 pályázati ütemben 2021 és 2024 között. A megyénkénti ütemezésben megnyíló pályázati kitöltő programba a jelentkezők az Ügyfélkapun keresztül léphetnek be. Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a pályázati felhívással összhangban, a felhívással kapcsolatos telefonos és e-mailes ügyfélszolgálati tevékenységet az ÉMI Nonprofit Kft. látja el hétfőtől csütörtökig 9:00 órától 15:00 óráig, pénteken 9:00 órától 12:00 óráig a 06-30-705-2388 telefonszámon, illetve e-mailen a nap@emi.hu email címen. Az ügyfélszolgálat elérhetősége változik a pályázatok benyújtásának régiós ütemenkénti első napján, részletek itt olvashatók. A Széchenyi ProgramIroda térségi tanácsadó kollégái készséggel állnak személyesen a pályázók rendelkezésére; irodáikban az érdeklődők térítésmentes segítséget kapnak a pályázat összeállításával, beadásával összefüggésben felmerülő kérdéseikben. Időpont-foglaláshoz kérjük, válassza ki az Önhöz legközelebb eső térségi irodát a https://www.szpi.hu/#irodak linkre kattintva. tovább » 

« Megjelent a ,,Helyi gazdaságfejlesztés című (TOP_Plusz-1.1.1-21 kódszámú) felhívás Társadalmi egyeztetésen a ,,Szakképzési digitális tananyagfejlesztés című (RRF-2.2.1-21 kódszámú) felhívás tervezete »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!