ÚJRA PÁLYÁZHATÓ: Állattartó telepek fejlesztésének támogatása – Pályázat mezőgazdasági termelőknek pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

ÚJRA PÁLYÁZHATÓ: Állattartó telepek fejlesztésének támogatása – Pályázat mezőgazdasági termelőknek

2022. április 3. 

Az aktuális pályázatok a palyazatmenedzser.hu oldalon találhatóak. Pályázati felhívás a mezőgazdasági termelők, a mezőgazdasági termelők egyes csoportjai és a fiatal mezőgazdasági termelők számára az állattartó telepek fejlesztését szolgáló beruházások támogatására. A támogatás összege 5 millió - 2 milliárd Ft. Támogatható tevékenységek: A versenyképesség javítása érdekében építéssel járó technológiák beszerzése és fejlesztése, továbbá állattartó telepi épületek, létesítmények építése, kialakítása, bővítése az alábbi célterületi bontás szerint (Baromfitartó telepek korszerűsítése; Sertéstartó telepek korszerűsítése; Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése; Juh és kecsketartó telepek korszerűsítése; Egyéb állattartó telepek korszerűsítése). Az energiafelhasználás csökkentését célzó korszerűsítések, valamint a megújuló energia felhasználására irányuló technológiák alkalmazása valamennyi célterület kapcsán egységesen (az állattartó gazdaságokban az energiafelhasználás csökkentése, az erőforrás-hatékonyság javítása; megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása). tovább » 

« Pályázat innovációs projektek támogatására az okos épületek, az intelligens energiaellátás és a disztribúciós megoldások témakörökben VI. Történelmi Kézműves Vásár és Korismereti Találkozó »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!