Zöld kiajánlás az Agro-ökológiai Programot választó gazdálkodóknak pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Zöld kiajánlás az Agro-ökológiai Programot választó gazdálkodóknak

2023. október 31. 

2023-tól megváltozik a területalapú támogatások rendszere és megjelenik egy új támogatási forma az Agro Ökológiai Program (AÖP), amelynek célja a környezeti és természeti értékek megőrzése. A talaj, a felszíni és felszín alatti vizek, illetve az élővilág megőrzése érdekében tett vállalások alapján igényelhető támogatást az egységes kérelmek benyújtásakor évente tudja majd kérelmezni a gazdálkodó, választva az egyes eltérő földhasználati kategóriákra a jogszabályban felsorolt gyakorlatok közül (nem kizárólagosan a kiajánlásban tett ajánlások közül). Az AÖP választható előírások teljes listája és a pontszámok a cikk alján találhatóak. Az igényléskor hasznosítási módonként minimum kettő pont értékben kell majd előírásokat választania. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Módosult az ,,Az alap- és középfokú iskolák pályaorientációs tevékenységét, kiemelten az MTMI készségeket és kompetenciákat támogató pályaorientációs szakmai módszertan átfogó megalapozása és fejlesztése című felhívás Kiderült, mekkora támogatást nyert Budapest az EU-tól a klímasemlegességi pályázaton »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!