Nemzeti Fejlesztési Ügynökség - Hírek összes pályázat - pályázatok - pályázati hírek - forrásfigyelés

Hol vannak a menüpontok? Ha menüpontokat hiányol, húzza az egeret a „Pályázati hírek” menüpontra!


Kiemelt pályázatok

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pályázati felhívása a fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2017. évi támogatására (FV-II-17)

Pályázat hangjátékok elkészítésének támogatására


MProjectPályázat nyilvántartás:


Pályázat hírek

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség - Hírek

Tájékoztatás a honlapon történő SSO regisztrációval kapcsolatban

2015. november 19. 

A honlapon történő SSO regisztráció ma 13 órától nem elérhető. A rendszer 2015. november 20-án, pénteken 15 órától használható újra. Felhívjuk a figyelmüket, hogy ezen időszak alatt előfordulhat, hogy kilépteti a felhasználókat a rendszer, ebben az esetben új jelszó beállítása szükséges az ,,Elfelejtett jelszó funkció segítségével.

A szennyvízelvezetést és -tisztítást, szennyvízkezelés megvalósítását támogató, 2014-ben megjelent konstrukció zárása

2015. november 19. 

A ,,Szennyvízelvezetés és -tisztítás, szennyvízkezelés megvalósítása című (KEHOP-2.2.1-14 kódszámú) konstrukció felhívását lezárjuk.

Az ivóvízminőségjavító-javító projektek megvalósítását támogató, 2014-ben megjelent konstrukció zárása

2015. november 19. 

,,Az ivóvízminőségjavító-javító projektek megvalósítása című (KEHOP-2.1.1-14 kódszámú) konstrukció felhívását lezárjuk

Tájékoztatás a közbeszerzési szabályok 2015. november 1-jétől történő változásáról

2015. november 19. 

Tájékoztatjuk, hogy a közbeszerzési szabályok 2015. november 1-től megváltoztak, így az 50% alatti támogatás intenzitással rendelkező vállalkozásokra is kiterjed a közbeszerzési kötelezettség. Ebből eredően bizonyos feltételek teljesülése esetén a 2015. november 1. utáni beszerzések, megrendelések, szerződéskötések már közbeszerzési kötelezettséget vonhatnak maguk után.

A projekt előkészítés a 2014-2020. tervezési időszakra című konstrukció zárása

2015. november 18. 

A ,,Projekt előkészítés a 2014-2020. tervezési időszakra című (KEOP-7.11.0/14 kódszámú) konstrukció keretében kiírt pályázati felhívásra beérkezett támogatási igény elérte a rendelkezésre álló forrás összegét, a keret lekötésre került. Ezért a fenti konstrukciót további intézkedésig lezárjuk.

Az ivóvízminőség-javító projektek műszaki-gazdasági előkészítéséhez szükséges szakmai háttér dokumentáció és adatállomány elkészítését célzó konstrukció felfüggesztése

2015. november 18. 

,,Az ivóvízminőségjavító-javító projektek műszaki-gazdasági előkészítéséhez szükséges szakmai háttér dokumentáció és adatállomány elkészítése című (KEOP - 7.12.0 kódszámú) konstrukció keretében kiírt pályázati felhívásra beérkezett támogatási igény elérte a rendelkezésre álló forrás összegét, a keret lekötésre került. Ezért a fenti konstrukciót további intézkedésig felfüggesztjük.

Módosult a települési szilárdhulladék-lerakókat érintő térségi szintű rekultivációs programok elvégzését támogató konstrukció

2015. november 17. 

Módosult ,,A települési szilárd hulladéklerakókat érintő térségi szintű rekultivációs programok elvégzése című (KEOP-2009-2.3.0 kódszámú) pályázati felhívás, az alábbiak szerint.

Megjelent a kutatási infrastruktúra megerősítését támogató felhívás kitöltőprogramja

2015. november 17. 

Elérhető a honlapon a Széchenyi 2020 keretében megjelent ,,Kutatási infrastruktúra megerősítése - nemzetköziesedés, hálózatosodás című (GINOP-2.3.3-15 kódszámú) felhíváshoz tartozó támogatási kérelem kitöltő.

Módosult a szennyvízelvezetés és -tisztítás, szennyvízkezelés megvalósítása - szakaszolt projektek című kiemelt felhívás

2015. november 17. 

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent ,,Szennyvíz-elvezetés és -tisztítás, szennyvízkezelés megvalósítása - szakaszolt projektek című (KEHOP-2.2.4 kódszámú) kiemelt felhívás.

Technikai módosítás történt az élőhelyek és fajok természetvédelmi helyzetének javítását, a természetvédelmi kezelés és bemutatás infrastruktúrájának fejlesztését támogató kiemelt felhívás dokumentációjában

2015. november 17. 

Technikai jellegű módosítás történt a Széchenyi 2020 keretében megjelent ,,Élőhelyek és fajok természetvédelmi helyzetének javítása, a természetvédelmi kezelés és bemutatás infrastruktúrájának fejlesztése című (KEHOP-4.1.0 kódszámú) kiemelt felhívás dokumentációjában. Az egységes szemlélet megvalósítása érdekében a dokumentumok formai módosítása és átszerkesztése történt meg, amely a szakmai-tartalmi részeket nem érintette.

Módosult a Pedagógusképzés támogatása című kiemelt projekt felhívás

2015. november 16. 

Módosult a ,,Pedagógusképzés támogatása című (TÁMOP-3.1.5/12 kódszámú) kiírás dokumentációja.

Módosult az ökológiai gazdálkodásra történő áttérést, az ökológiai gazdálkodás fenntartását támogató felhívás dokumentációja

2015. november 13. 

Módosult az ,,Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása című (VP-4-11.1.-11.2.-15 kódszámú) felhívás, a módosítás jelentősebb pontjai a következők:

Tájékoztatás az újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztését támogató felhívás felfüggesztésének fenntartásáról

2015. november 13. 

Az ,,Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése című (GINOP-3.4.1-2015 kódszámú) felhíváshoz kapcsolódóan 2015. szeptember 30-án megjelent közlemény szerint a felhívás esetében a támogatási kérelmek beadására mindaddig nem kerülhet sor, amíg a kapcsolódó GINOP ex ante feltételek az EU Bizottság részéről elfogadásra nem kerülnek.

Technikai módosítás történt a fenntartható vízgazdálkodás infrastrukturális feltételeinek javítását támogató kiemelt felhívás mellékletében

2015. november 12. 

Technikai jellegű módosítás történt a ,,Fenntartható vízgazdálkodás infrastrukturális feltételeinek javítása című (KEHOP-1.3.0/2015 kódszámú) kiemelt felhíváshoz tartozó ,,Projekt Megalapozó Tanulmány - Útmutató című mellékletben, amely a Segédletek mappában érhető el.

Megjelent a fenntartható vízgazdálkodás infrastrukturális feltételeinek javítását támogató kiemelt felhívás kitöltőprogramja

2015. november 10. 

Elérhető a honlapon a Széchenyi 2020 keretében megjelent ,,Fenntartható vízgazdálkodás infrastrukturális feltételeinek javítása című (KEHOP-1.3.0/2015 kódszámú) kiemelt felhíváshoz tartozó támogatási kérelem kitöltő.

Tájékoztatás a versenyképes IKT szektor fejlesztését támogató felhíváshoz kapcsolódóan

2015. november 10. 

A ,,Versenyképes IKT szektor fejlesztése című (GOP-2015-3.3.4 kódszámú) felhívás esetében tekintettel arra, hogy az Európai Unió illetékes szerve kizárólag nyertes H2020 projekttel rendelkező vállalkozások részére validálja a PIC-kódot, ennek fényében a Támogató módosítja a felhívás A.5.2 és C.8 pontjait, amelynek értelmében a záró kifizetés benyújtásának nem feltétele a validált státusz.

Megjelent a klímastratégiák kidolgozásához kapcsolódó módszertan- és kapacitásfejlesztést, valamint szemléletformálást támogató kiemelt felhívás kitöltőprogramja

2015. november 9. 

Elérhető a honlapon a Széchenyi 2020 keretében megjelent ,,Klímastratégiák kidolgozásához kapcsolódó módszertan- és kapacitásfejlesztés, valamint szemléletformálás című (KEHOP-1.2.0 kódszámú) kiemelt felhíváshoz kapcsolódó támogatási kérelem kitöltő.

Széchenyi 2020 Ügyfélszolgálat elektronikus elérhetősége

2015. november 9. 

.

Megjelent az egyes, derogációval érintett ivóvízminőség-javító projektek megvalósítását támogató kiemelt felhívás kitöltőprogramja

2015. november 6. 

Elérhető a honlapon a Széchenyi 2020 keretében megjelent ,,Felhívás egyes, derogációval érintett ivóvízminőség-javító projektek megvalósítására című (KEHOP- 2.1.2 kódszámú) kiemelt felhíváshoz tartozó kitöltőprogram.

Kiegészült a katasztrófavédelmi rendszerek fejlesztését támogató kiemelt felhívás dokumentációja

2015. november 5. 

Kiegészült a Széchenyi 2020 keretében megjelent ,,Katasztrófavédelmi rendszerek fejlesztése című (KEHOP-1.6.0 kódszámú) kiemelt felhívás dokumentációja a Megvalósíthatósági Tanulmány útmutatóval. A dokumentum a Segédletek mappában érhető el.

Kiegészült a vízgazdálkodással és az éghajlatváltozás hatásaival kapcsolatos tervezést, informatikai és monitoring fejlesztést támogató kiemelt felhívás dokumentációja

2015. november 4. 

Kiegészült a Széchenyi 2020 keretében megjelent ,,Vízgazdálkodással és az éghajlatváltozás hatásaival kapcsolatos tervezés, informatikai és monitoring fejlesztés című (KEHOP-1.1.0 kódszámú) kiemelt felhívás dokumentációja. A mellékletek a Segédletek mappában érhetőek el.

Az állami tulajdonú árvízvédelmi fejlesztések támogatását célzó konstrukció zárása

2015. november 18. 

Az ,,Állami tulajdonú árvízvédelmi fejlesztések - A vizek kártételeinek elhárítását szolgáló létesítmények fenntartását és az azokon történő védekezések végrehajtására szolgáló eszköz, gép és műszer beszerzés című (KEOP - 2.1.1/B/15 kódszámú) konstrukció keretében kiírt pályázati felhívásra beérkezett támogatási igény elérte a rendelkezésre álló forrás összegét, a keret lekötésre került. Ezért a fenti konstrukciót további intézkedésig lezárjuk.

A derogációs víziközmű projektek előkészítése érdekében kiírt konstrukció zárása

2015. november 18. 

A ,,Derogációs víziközmű projektek előkészítése című (KEOP - 7.1.0/11 kódszámú) konstrukció keretében kiírt pályázati felhívásra beérkezett támogatási igény elérte a rendelkezésre álló forrás összegét, a keret lekötésre került. Ezért a fenti konstrukciót további intézkedésig lezárjuk.

Az egészséges ivóvíz biztosításához szükséges laboratóriumi fejlesztésről a népegészségügyben című konstrukció felfüggesztése

2015. november 18. 

,,Az egészséges ivóvíz biztosításához szükséges laboratóriumi fejlesztésről a népegészségügyben című (KEOP - 1.5.0/15 kódszámú) konstrukció keretében kiírt pályázati felhívásra beérkezett támogatási igény elérte a rendelkezésre álló forrás összegét, a keret lekötésre került. Ezért a fenti konstrukciót további intézkedésig felfüggesztjük.

Megjelent a Stratégiai K+F műhelyek kiválósága című felhívás kitöltőprogramja

2015. november 17. 

Elérhető a honlapon a Széchenyi 2020 keretében megjelent ,,Stratégiai K+F műhelyek kiválósága című (GINOP-2.3.2-15 kódszámú) felhíváshoz tartozó támogatási kérelem kitöltő.

Módosult a tanoda programok támogatása című felhívás dokumentációja

2015. november 17. 

Módosult a ,,Tanoda programok támogatása című (EFOP-3.3.1-15 kódszámú) felhívás dokumentációja, az alábbiak szerint.

Módosult a szennyvízelvezetés és -tisztítás, szennyvízkezelés megvalósítását támogató kiemelt felhívás

2015. november 17. 

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent ,,Szennyvízelvezetés és -tisztítás, szennyvízkezelés megvalósítása című (KEHOP-2.2.1 kódszámú) kiemelt felhívás.

Megjelent a turisztikai szervezetek (TDM) fejlesztését támogató felhívás

2015. november 16. 

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a ,,Turisztikai szervezetek (TDM) fejlesztése című (GINOP-1.3.4-15 kódszámú) felhívás.

Módosítás történt az Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés című felhívás dokumentációjában

2015. november 13. 

Módosítás történt az ,,Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés című (VP-4-10.1.1-15 kódszámú) felhívás dokumentációjában, a módosítás jelentősebb pontjai a következők:

Módosítás történt a fenntarthatóbb életmódot és fogyasztási lehetőségeket népszerűsítő, terjedésüket elősegítő mintaprojektek című pályázati felhívásban

2015. november 13. 

Módosult ,,A fenntarthatóbb életmódot és fogyasztási lehetőségeket népszerűsítő, terjedésüket elősegítő mintaprojektek című (KEOP-6.2.0/B/09-11 kódszámú) pályázati felhívás, az alábbiak szerint:

Megjelent a katasztrófavédelmi rendszerek fejlesztését támogató kiemelt felhívás kitöltőprogramja

2015. november 13. 

Elérhető a honlapon a Széchenyi 2020 keretében megjelent a ,,Katasztrófavédelmi rendszerek fejlesztése című (KEHOP-1.6.0 kódszámú) kiemelt felhíváshoz tartozó támogatási kérelem kitöltő.

Megjelent a Helyi Fejlesztési Stratégiák elkészítését támogató felhívás

2015. november 10. 

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a ,,Helyi Fejlesztési Stratégiák elkészítésének támogatása című (VP-19.1-15 kódszámú) felhívás.

Módosul a 2014-ben megjelent mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítését támogató felhívás esetében a pénzügyi elszámolás végső határideje

2015. november 10. 

A Széchenyi 2020 keretében megjelent ,,Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP-1.2.1-14 kódszámú) Felhívás ,,4.1. pontjában szereplő, a támogatást igénylő projekttel kapcsolatos pénzügyi elszámolása (záró kifizetési igénylés) benyújtásának végső határidejét - a döntés előkészítési folyamat elhúzódása miatt - 2016. április 30-ról 2016. augusztus 31-ére módosítjuk és eltekintünk a 12 hónapos megvalósítási időtartamtól. A felhívás módosulásával egyidejűleg módosul a Pénzügyi elszámolásról szóló tájékoztató záró kifizetési igénylésre vonatkozó ,,2.3 pontja is.

Megjelent a gazdaságban esélyegyenlőségi célcsoportokat támogató felhíváshoz tartozó Pénzügyi tájékoztató

2015. november 10. 

Megjelent az ,,Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban - megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató vállalkozások támogatása című (GOP-2015-3.5.1/A kódszámú) felhíváshoz tartozó Pénzügyi tájékoztató című dokumentum, amely a Segédletek mappában érhető el.

Megjelent a vízgazdálkodással és az éghajlatváltozás hatásaival kapcsolatos tervezést, informatikai és monitoring fejlesztést támogató kiemelt felhívás kitöltőprogramja

2015. november 9. 

Elérhető a honlapon a Széchenyi 2020 keretében megjelent ,,Vízgazdálkodással és az éghajlatváltozás hatásaival kapcsolatos tervezés, informatikai és monitoring fejlesztés című (KEHOP-1.1.0 kódszámú) kiemelt felhíváshoz kapcsolódó támogatási kérelem kitöltő.

Módosult a helyi költségvetési szervek tulajdonában álló uszodák technológiai hő- és villamosenergia igényének kielégítését támogató kiemelt felhívás

2015. november 6. 

A ,,Helyi költségvetési szervek tulajdonában álló uszodák technológiai hő- és villamosenergia igényének kielégítése megújuló energiaforrások alkalmazásával című (KEOP-2015-4.10.0/U kódszámú) kiemelt felhívás ,,C12. Egyéb korlátozások a projekt tartalmával kapcsolatban című fejezet 2. pontjában a pénzügyi megtérülési ráta (BMR) meghatározott értéke 2,00%-15,00% értékről 0,00% - 15,00% értékre változik.

Megjelent az Út a munkaerőpiacra című kiemelt felhívás kitöltőprogramja

2015. november 6. 

Elérhető a honlapon a Széchenyi 2020 keretében megjelent ,,Út a munkaerőpiacra című (VEKOP-8.1.1-15 kódszámú) kiemelt felhíváshoz tartozó kitöltőprogram.

Megjelent a közbeszerzési részvételi felhívás a 2014-2020-as programozási ciklus pénzügyi eszközeinek végrehajtására

2015. november 5. 

A 2014-2020-as programozási ciklus pénzügyi eszközeinek végrehajtásának elősegítésére az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. közbeszerzés keretében alakítja ki az értékesítési hálózatát. Az MFB a jövőben az uniós támogatások igénybevétele vonatkozásában közvetlen értékesítési rendszert, úgynevezett MFB Pontokat kíván megvalósítani.

Társadalmi egyeztetésen az Agóra - multifunkcionális közösségi központok és területi közművelődési tanácsadó szolgálat infrastrukturális feltételeinek kialakítása című felhívás tervezete

2015. október 27. 

Elindult az ,,Agóra - multifunkcionális közösségi központok és területi közművelődési tanácsadó szolgálat infrastrukturális feltételeinek kialakítása - Kísérleti, településcsoportos Agóra fejlesztés című (TIOP-1.2.1.A1-15/1 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése.

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!Észrevétele van? Küldje el!