Európai uniós pályázatok légiforgalmi irányítási kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatására I. pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázatok légiforgalmi irányítási kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatására I.

2022. május 20. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Pályázati felhívások légiforgalmi irányítási kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatására, az inkluzív, rugalmas és fenntartható környezet megteremtése és a digitális európai égbolt megvalósítása érdekében. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 36 hónap. A kiíró úgy véli, hogy 2-12 millió EUR támogatási összeg megfelelő lehet a projektek végrehajtásához, de ettől eltérő összeg is igényelhető. A pályázati kiírások nyelve angol. tovább » 

« Május 20-ától lehet pályázni az NKA Veszprém-Balaton 2023 Ideiglenes Kollégiumának nyílt pályázataira Európai uniós pályázat a határokon átnyúló kockázatok mérséklését segítő tevékenységek támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!