Pályázat a Közös Agrárpolitikához kapcsolódó információs tevékenységek támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat a Közös Agrárpolitikához kapcsolódó információs tevékenységek támogatására

2021. november 29. 

Pályázati felhívás a Közös Agrárpolitikához kapcsolódó információs tevékenységek támogatására, a gazdálkodók támogatása és a mezőgazdasági termelés növelése, valamint az éghajlatváltozás kezeléséhez és a természeti erőforrásokkal való fenntartható gazdálkodáshoz való hozzájárulás érdekében. A pályázat célja, hogy bizalmat építsen az EU-n belül és valamennyi polgár, a mezőgazdasági termelők és a nem mezőgazdasági termelők között egyaránt, valamint hogy elősegítse a közös agrárpolitikával (azaz a politikával és annak az uniós polgárok számára nyújtott előnyeivel) kapcsolatos tájékoztatást. Pályázatot kizárólag önállóan lehet benyújtani, konzorciumi formában nem. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 12 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A kiíró úgy véli, hogy 75.000 - 500.000 EUR támogatási összeg megfelelő lehet a projektek végrehajtásához, de ettől eltérő összeg is igényelhető. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Európai uniós pályázat kulcsfontosságú kapacitásterületeken megvalósítani tervezett speciális oktatási programok támogatására Vigyázz, Kész, Pénz! - Felhívás pénzügyi vetélkedőben való részvételre »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!