Pályázat az ifjúság médiaipari aktivitását növelő tevékenységek támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat az ifjúság médiaipari aktivitását növelő tevékenységek támogatására

2022. május 18. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Pályázati felhívás nonprofit szervezetek, nem kormányzati szervezetek, nemzetközi állami szervezetek, magán vagy állami felsőoktatási intézmények, valamint nyereségorientált szervezetek és vállalkozások számára, a Magyar ifjúság médiaipari aktivitását növelő, illetve a szabad információáramlást elősegítő tevékenységek támogatására. A pályázat célja többek között a fiatal újságírók/tartalomkészítők professzionálisabb és etikusabb újságírói gyakorlatának biztosítása, valamint a tényeken alapuló, magas színvonalú hírek és információk azonosítását és elemzését lehetővé tevő képességük fejlesztése. A támogatás összege legfeljebb 740.740 USD. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat vállalkozásoknak, komplex COVID-19 szűrésre Pályázat nem nemzeti európai művek nemzetközi értékesítésének és terjesztésének támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!