Pályázat élelmiszeripari startup innovációs versenyben való részvételre pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat élelmiszeripari startup innovációs versenyben való részvételre

2022. július 2. 

Pályázati felhívás startupok számára, agrár-élelmiszeripari technológiai díjak elnyerésére, az élelmiszeripari rendszerek fenntartható átalakításáért tevékenykedő vállalkozások elismerésére. A pályázat fő célja, hogy felemelje a vállalkozók következő generációját, akik új technológiákat és innovációkat hoznak létre bolygónk és a boldogulásunkhoz szükséges agrár-élelmiszeripari rendszerek javára. A pályázat azon startupok azonosítására, felemelésére és növekedésének felgyorsítására törekszik, amelyek a legnagyobb potenciált mutatják az agrár-élelmiszeripari rendszerek átalakításában, a következő négy kategória egyikéhez igazodva: jobb termelés, jobb táplálkozás, jobb környezet és jobb élet. A díj a döntősöknek és a díjazottaknak lehetőséget biztosít a globális láthatóságra, a tőkebevonásra, a globális szervezetekkel (kormányok, ENSZ-ügynökségek, vállalatok, kockázati tőkebefektetők, partnerek) való kapcsolatépítésre, valamint a mentorálási lehetőségekre. A pályázati kiírás nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Pályázat környezeti megtakarítási díjak elnyerésére vállalkozásoknak, civil szervezeteknek, intézményeknek Pályázat szellemi alkotások hazai és nemzetközi szellemitulajdon-védelmét szolgáló tevékenységek támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!