Zöld és digitális átmenetet elősegítő tárasadalmi innovációs megoldások támogatás pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Zöld és digitális átmenetet elősegítő tárasadalmi innovációs megoldások támogatás

2022. május 31. 

Az Európai Bizottság pályázati felhívása nonprofit szervezetek, nemzeti, regionális és helyihatóságok, nemzetközi szervezetek, oktatási intézmények, kutatóközpontok és vállalkozások számára, a zöld és digitális átmenetet elősegítő társadalmi innovációs megoldások támogatására, a befogadó társadalmi fellendülés előmozdítása érdekében. A pályázat célja többek között az integrált és inkluzív társadalmi innovációs megközelítések kidolgozása és tesztelése az iskolákban vagy képzési központokban, munkahelyeken, helyi közösségekben vagy más releváns környezetben. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább két tagja van amelyek két különböző programországban vannak bejegyezve. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 12-24 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege 200.000 - 1.000.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. További információk a pályázatfigyelő tovább » 

« Európai uniós pályázat társadalmi innovációk terjesztésének támogatására Európai uniós pályázat Kreatív Innovációs Laborok támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!