Európai uniós pályázat a zöld és digitális átmenetet elősegítő társadalmi innovációs megoldások támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázat a zöld és digitális átmenetet elősegítő társadalmi innovációs megoldások támogatására

2022. augusztus 11. 

Pályázati felhívás nonprofit szervezetek, nemzeti, regionális és helyihatóságok, nemzetközi szervezetek, oktatási intézmények, kutatóközpontok és vállalkozások számára, a zöld és digitális átmenetet elősegítő társadalmi innovációs megoldások támogatására, a befogadó társadalmi fellendülés előmozdítása érdekében. A pályázat célja többek között az integrált és inkluzív társadalmi innovációs megközelítések kidolgozása és tesztelése az iskolákban vagy képzési központokban, munkahelyeken, helyi közösségekben vagy más releváns környezetben. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább két tagja van amelyek két különböző programországban vannak bejegyezve. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 12-24 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege 200.000 - 1.000.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« ErasmusDays 2018 – Felhívás Erasmus+ projekteket bemutató események szervezésére Fotópályázat művelődési házak programjairól készült fotók készítésére, beküldésére »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!