Pályázat a széndioxidkibocsátás csökkentését és az erőforrás-hatékonyság növelését célzó projektek támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat a széndioxidkibocsátás csökkentését és az erőforrás-hatékonyság növelését célzó projektek támogatására

2022. február 24. 

Pályázati felhívás KKV-k számára, a széndioxidkibocsátás csökkentését és az erőforrás-hatékonyság növelését célzó projektek támogatására, a fejlett anyagok és a hozzájuk kapcsolódó gyártástechnológiák mint kulcsfontosságú alaptechnológiák által lehetővé tett, több ágazatra kiterjedő ipari alkalmazások új értékláncainak konszolidálása érdekében. A projektek a támogatást a megoldások demonstrációs léptékű kifejlesztésére, valamint a fejlesztés során és azt követően a coaching foglalkozásokra fordíthatják. A projektek a három könnyűszerkezetes anyagtípus (polimeralapú kompozitok, kerámia mátrixú kompozitok és könnyűfémötvözetek) jelenlegi uniós szintű kihívásaira irányulnak négy ipari piacon: autóipar, repülőgépipar, energiaipar és építőipar. A támogatás összege projektenként legfeljebb 120.000 EUR (a kkv-k egyénileg legfeljebb 60.000 EUR-t kaphatnak). A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat kapacitásépítési tevékenységek támogatására a szakképzés területén Pályázat erdőgazdálkodási potenciálban okozott erdőkárok megelőzésének támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!