Pályázat innovatív digitális újságírási megoldások, projektek támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat innovatív digitális újságírási megoldások, projektek támogatására

2022. május 21. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Pályázati felhívás hírszolgáltató szervezetek, szabadúszók és egyéni vállalkozók számára, innovatív digitális újságírási megoldások és projektek támogatására, a fenntarthatóbb és sokszínűbb hírközlés ökoszisztémájának megteremtése érdekében. Pályázatot (nem kizárólagosan) az alábbi területeken lehet benyújtani: az olvasói elkötelezettség és/vagy az olvasói bevételek növelésének módjai; üzleti modellek fejlesztése és diverzifikálása; új terjesztési módszerek; a félretájékoztatás elleni küzdelem; az újságírásba vetett bizalom növelése; új közönség elérése; a munkafolyamatok hatékonyságának javítása; valamint új technológiák felfedezése. A kiválasztott projekteket egy éven belül kell megvalósítani. A támogatás összege legfeljebb 150.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat európai uniós környezettechnológiai hitelesítési védjegy elnyerésére Pályázat globális fenntartható turisztikai versenyben való részvételre »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!