Pályázat az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságra való átállást elősegítő kommunikációs projektek támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságra való átállást elősegítő kommunikációs projektek támogatására

2021. december 1. 

Pályázati felhívás a köz- vagy magánintézmények politikáinak és gyakorlatának megváltoztatására összpontosító, sürgős és nagyszabású átalakulást lehetővé tevő, az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságra való átállást elősegítő kommunikációs projektek támogatására. A pályázat célja többek között az éghajlatváltozással kapcsolatos kommunikáció terén az innováció ösztönzése és támogatása; a hangok és a narratívák számának növelése az éghajlat-politikai érdekérvényesítésben; valamint a radikális változás felé nyitó társadalmi és politikai mozgalmak megerősítése. Az alapítvány nem támogat olyan pályázatokat, amelyek tisztán helyi fókusszal rendelkeznek. Pályázni kis-, és nagyléptékű projektekkel egyaránt lehet. A támogatás összege kisléptékű projektek esetében legfeljebb 10.000 EUR, a nagyléptékű projektek esetében 20.000 - 200.000 EUR, de indokolt esetben ettől magasabb összeg is igényelhető. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat budapesti könnyűzenei koncerthelyszíneken élőzenei koncertprogramok támogatására Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázatok a polgárok egészségfenntartását elősegítő tevékenységek terén »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!