Pályázat az Európai Digitális Innovációs Központok hálózatának kialakítására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat az Európai Digitális Innovációs Központok hálózatának kialakítására

2021. december 1. 

Pályázati felhívás Európa minden régiójára kiterjedő Európai Digitális Innovációs Központok hálózatának kialakítására, a szándéknyilatkozatok alapján kijelölt jelölt szervezetekből. A pályázat célja az EDIK-ek hálózatba szervezése egymással és a Digitális Európa programban kiválasztott más projektekkel, amelyek a nagy teljesítményű számítástechnika, a mesterséges intelligencia, a kiberbiztonság és a fejlett digitális készségek terén fejlesztik a kapacitásokat, és felgyorsítják ezen technológiák legjobb felhasználását. Pályázatot önállóan és konzorciumi formában is be lehet nyújtani. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 36 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A kiíró úgy véli, hogy 1-3 millió EUR támogatási összeg megfelelő lehet a projektek végrehajtásához. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« Pályázat vidéki könnyűzenei koncerthelyszíneken élőzenei koncertprogramok támogatására Pályázat Magyarországgal szomszédos országok magyarlakta területein működő könnyűzenei koncerthelyszíneken, magyar fellépőkkel megvalósuló élőzenei koncertprogramok támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!